Projecten

Om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden en de mogelijkheden laten we hieronder een aantal recent opgeleverde projecten zien. Ook voor uw onderneming zetten wij ons graag in. Neemt u gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.


Kennisbank

De kennisbank bevat informatie van verzekeraars, branches en producten. De kenmerken van een product worden verzameld uit onder meer de voorwaarden en acceptatierichtlijnen waarna deze op uniforme wijze worden gepresenteerd. Op deze manier is het voor de gebruiker mogelijk deze producten eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Workflow checklist

De workflow checklist biedt de mogelijkheid een taak te selecteren en daaraan direct acties te koppelen. De acties worden in de agenda van de gebruiker getoond op het moment dat deze afgewikkeld dienen te worden. Als alle acties zijn 'afgelegd' kan de workflow checklist worden afgesloten.

E-mailfunctie

De e-mailfunctie integreert het gebruik van e-mail binnen een webapplicatie. Hiermee kunnen e-mailadressen worden gekoppeld, kunnen e-mails worden geschreven en afgehandeld en is het mogelijk om e-mailtemplates plus handtekening toe te passen. De rechten kunnen per gebruiker worden ingesteld en e-mails kunnen worden gekoppeld aan de data van de webapplicatie.


Conversie

Bij het uitvoeren van de conversie is een vergelijking gemaakt van de 'oude situatie' met de 'nieuwe situatie'. Hierbij zijn de verschillen in kaart gebracht en is er een voorstel gemaakt voor de 'conversie straat'. Ook het testen van het resultaat was onderdeel van de werkzaamheden.

B/M terugval berekening

Met de B/M terugval berekening is het mogelijk om te berekenen wat een eventuele schadeclaim betekent voor de hoogte van de premie in de komende jaren. Hiermee kan een afgewogen advies gegeven worden een schade wel of niet te claimen.

Berekeningsmodule

Met een berekeningsmodule kan op relatief eenvoudige wijze berekeningen worden uitgevoerd. Er is bijvoorbeeld een annuïtair aflosschema ontwikkeld waarmee met één druk op de knop inzichtelijk wordt gemaakt wat de gevolgen zijn van de annuïtaire lening en wat de hoogte is van de lening op ieder punt van de looptijd.