Wie zijn wij?

Assit is in 2014 opgericht door de gebroeders Bas en Remco Havermans. Sinds 2017 werkt Paul Boon projectmatig mee met Assit.


Bas Havermans

Bas is een specialist op vrijwel alle gebieden binnen de verzekeringen. Hij werkte jarenlang in deze branche; aanvankelijk als financiëel adviseur en vervolgens in diverse functies bij een grote serviceprovider. Met zijn kennis, ervaring en opleiding kan hij eenvoudig uw wensen op verzekeringsgebied vertalen naar de mogelijkheden op het gebied van automatisering.

Verzekerings­specialist

ICT Specialist

Remco Havermans

Door zijn studie als software engineer en werkervaring bij zowel Nederlandse als internationale technologiebedrijven is Remco een duizendpoot op ICT gebied. Hij heeft veel ervaring met dataconversies, de ontwikkeling van web-modules en de inrichting van ICT infrastructuur. Remco verfijnde na zijn studie ook zijn kennis op het gebied van verzekeringen.


Paul Boon

Paul is eigenaar van Efficienme BV, een adviserend bedrijf op het gebied van organisatie, proces, efficiency en automatisering. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer en bestuurder, zijn grote netwerk van zakelijke relaties en zijn vermogen om werkzaamheden slimmer te organiseren, ondersteunt hij Assit bij diverse projecten.

Bedrijfseconoom